Vijesti > Stolnotenisačice STKI "URIHO" Zagreb slavile u Linzu

Stolnoteniski klub osoba s invaliditetom „URIHO“ iz Zagreba gostovao je od 25. do 27. kolovoza ove godine u austrijskom gradu Linzu gdje su im domaćini bili športska sekcija BBRZ-a iz istog grada. BBRZ je najveća austrijska ustanova za profesionalnu rehabilitaciju osoba s invaliditetom u čijem se sastavu nalazi i velika zaštitna radionica. Partner je URIHO-a na području profesionalne rehabilitacije osoba s invaliditetom. Zagrebačka momčad predvođena trenericom Ivanom Knežević sastojala se od tri stolnotenisačice : Jadranke Blagus, Marije Dujmović i Danijele Čorak, dok su stolnotenisači nastupili sa četiri igrača: Tomislavom Blaževićem, Danijelom Šetrajčićem, Martinom Pendelom i Samuelom Balentom.
Protivnik im je bila reprezentacija Austrije osoba s invaliditetom. Zagrepčanke su pobijedile reprezentaciju Austrije rezultatom 5:0 , dok su muškarci URIHO-a izgubili 7:1.
Jedinu pobjedu muškoj ekipi donio je Danijel Šetrajčić.
Na koncu susreta podijeljene se medalje i pehari. Trenerica zagrebačke momčadi Ivana Knežević dobila je posebno priznanje za uspješan rad s osobama s invaliditetom na području športskih djelatnosti.