Vijesti > Tvrtka Centaroprema dobila priznanje na Danima hrvatske male brodogradnje

Dodijeljena priznanja izvrsnim brodograditeljima

Brodograditelji koji su u ovoj turbulentnoj godini imali hrabrosti predstaviti nove tipove plovila ili napraviti iskorak u poslovanju uvođenjem novih pogonskih tehnologija ili uspješnim probojem na inozemno tržište, u subotu 28. travnja, u hotelu Le Meridien Lav dobili su zaslužena priznanja.
Plovilo Pantagana 41 tvrtke Centar Oprema dobitnik je priznanja za inovaciju i dizajn, a predsjednik udruge Dani hrvatske male brodogradnje, Branimir Matijaca je uručujući priznanje izrazio želju da je ovo tek prvo priznanje koje će plovilo dosita neobičnog naziva ponijeti u budućnosti.

Tvrtka Certus d.o.o. dobitnica je priznanja za nove pogonske tehnologije, dok je Obrt Leidi dobitnik priznanja za iskorak u plasiranju proizvoda na inozemnom tržištu. Još je jedna premijera ovogodišnjih Dana hrvatske male brodogradnje nagrađena priznanjem – polu-podmornica tvrtke Agena Marin i to za plovio za turističke svrhe.

Tonči Grašo i njegova tvrtka Grašo nautika dobitnik je priznanja za uspješno desetljeće poslovanja, a kako i priliči proslavama obljetnica, gospodinu Graši je z priznanje uručena i slavljenička torta.

U ime organizatora, Damir Skelin je članici uprave Splitske Banke Societe Generale Nelsi Rončević uručio grafiku splitske udruge Art More zahvalivši se tako na podršci manifestaciji. (Barkun)