Vijesti > Izborna skupština Udruge OSVIT

Izborna skupština Udruge OSVIT održana je 13. studenog 2008. godine u dvorani Galerije Sunce u Zagrebu, Avenija Marina Držića 1.

Na početku rada Skupštine saborska zastupnica Ljubica Lukačić pozdravila je sve članove Skupštine i zaželjela uspješan rad istaknuvši da je Udruga OSVIT postala vrlo značajan čimbenik u rješavanju problema rehabilitacije i zapošljavanja osoba s invaliditetom u Hrvatskoj.

Skupštini je zaželio uspješan rad i ravnatelj Fonda za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom mr. sc. Ante Vučić izrazivši zadovoljstvo zbog kvalitetne suradnje Udruge OSVIT s Fondom.

Nakon usvojenih izvješća o radu Udruge u proteklom razdoblju Lucijan Orlić izabran je za predsjednika Skupštine, Josip Držaić za predsjednika Udruge, a Vesna Federer za zamjenicu predsjednika Udruge.

Za nove članove Upravnog odbora izabrani su: Josip Držaić, Vesna Federer, Ivan Grbić, Lorena Brgić, Višnja Majsec Sobota, Sanja Pavlović Bogdan i Stjepan Krznarić.

Za članove Nadzornog odbora izabrani su: Vesna Ivetić, Silvana Aljinović i Dijana Kralj, a za njihove zamjenike Seida Babović, Ante Vukšić i Goran Folnegović.

 

Z A P I S N I K


Sjednice Upravnog odbora Udruge OSVIT održane 13. studenog 2008. u Zagrebu na kojoj je bio sljedeći:


DNEVNI  RED:

  1. Imenovanje izvršnog dopredsjednika Udruge
  2. Izbor zamjenika Upravnog odbora
  3. Imenovanje tajnika Udruge

 

Sjednici novoizabranog Upravnog odbora Udruge OSVIT bili su nazočni članovi: Josip Držaić, predsjednik, Vesna Federer, Ivan Grbić, Višnja Majsec Sobota, Sanja Pavlović Bogdan i Stjepan Krznarić. Nije bila nazočna Lorena Brgić.
Nakon što je čestitao svim izabranim članovima Upravnog odbora predsjednik Upravnog odbora Josip Držaić je nakon jednoglasnog prihvaćanja predloženog dnevnog reda započeo sa sjednicom.

Ad 1)
Predsjednik je sukladno Statutu Udruge OSVIT predložio dr. Slavku Lebana za izvršnog dopredsjednika Udruge s obrazloženjem da će u provođenju i izvršavanju međunarodne suradnje pomagati predsjedniku.
Prijedlog je jednoglasno usvojen.

Ad 2)
Predsjednik Upravnog odbora predlaže za svoju zamjenicu gospođu Vesnu Federer s obrazloženjem da je Vesna Federer svojim dosadašnjim angažmanom pridonijela puno Udruzi OSVIT a iz praktičnih razloga zato što je iz Zagreba.
Prijedlog je jednoglasno usvojen.

Ad 3)
Za tajnika je ponovo imenovan Ivica Šutalo.

                          

Zapisnik sastavio:
Ivica Šutalo, tajnik Udruge OSVIT