Izborna skupština Udruge OSVIT

Izborna skupština Udruge OSVIT održana je 13. studenog 2008. godine u dvorani Galerije Sunce u Zagrebu, Avenija Marina Držića 1.

Na početku rada Skupštine saborska zastupnica Ljubica Lukačić pozdravila je sve članove Skupštine i zaželjela uspješan rad istaknuvši da je Udruga OSVIT postala vrlo značajan čimbenik u rješavanju problema rehabilitacije i zapošljavanja osoba s invaliditetom u Hrvatskoj.

Skupštini je zaželio uspješan rad i ravnatelj Fonda za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom mr. sc. Ante Vučić izrazivši zadovoljstvo zbog kvalitetne suradnje Udruge OSVIT s Fondom.

Nakon usvojenih izvješća o radu Udruge u proteklom razdoblju Lucijan Orlić izabran je za predsjednika Skupštine, Josip Držaić za predsjednika Udruge, a Vesna Federer za zamjenicu predsjednika Udruge.

Za nove članove Upravnog odbora izabrani su: Josip Držaić, Vesna Federer, Ivan Grbić, Lorena Brgić, Višnja Majsec Sobota, Sanja Pavlović Bogdan i Stjepan Krznarić.

Za članove Nadzornog odbora izabrani su: Vesna Ivetić, Silvana Aljinović i Dijana Kralj, a za njihove zamjenike Seida Babović, Ante Vukšić i Goran Folnegović.